Modelul suedez de a te mentine in forma, introdus si in Romania

Cand mergi in Suedia, la o prima privire observi ce au in comun oamenii de aici: sunt blonzi, inalti si… fit. Dupa cum stim, aici se acorda o mare importanta calitatii vietii, iar pentru suedezi fit nu inseamna doar sa arati bine, ci si sa fii sanatos.

Fie ca este vorba de Suedia sau Romania, atunci cand vine vorba de slabit sau de a ne mentine in forma apare mereu aceeasi problema: este greu sa ramanem fideli promisiunii de a urma un stil de viata sanatos, mai ales cand nu avem un antrenor personal care sa ne fie alaturi. Ceea ce a ajutat peste 1000 de suedezi sa scape de tesutul adipos sau sa se tonifieze, deci sa se simta mai bine in pielea lor, este Delta Training System. Cel mai avansat program de antrenament si nutritie din Suedia, care dureaza 90 de zile, este oferit acum si de World Class Romania.

Nimeni nu spune ca este usor sa incepi sau sa continui sa ai un stil de viata sanatos. Statul peste program si schimbarile neprevazute in agenda personala nu prea ne ajuta sa ne facem timp pentru miscare si mese sanatoase, cand sanatatea ar trebui sa fie prima prioritate. De-asta e binevenit programul de fitness World Class Romania, in care un antrenor are grija sa ne tinem de exercitiile si dieta stabilite, pentru ca la finalul celor 90 de zile sa fim cu adevarat in forma.

Daca cititi aici inseamna ca stiti deja ca "ambalajul conteaza". Pachetul de servicii bazate pe modelul suedez Delta Training System ajuta la pierderea a pana la 40% din grasimea corporala sau cresterea cu pana la 30% a masei musculare, in functie de ceea ce doresti pentru tine si corpul tau: sa slabesti sau sa te tonifiezi. Iar rezultatele se vad si pe termen lung. Ca o garantie a increderii pe care o are in rezultatele programului, World Class Romania ofera un refund celor care la finalul celor 90 de zile de program nu le sunt satisfacute asteptarile.

Pachetul de 3 luni de servicii World Class are o reducere de 50% pana la finalul lunii martie, asa ca merita sa te inscrii si sa te bucuri de toate beneficiile pe care Delta Training System ti le aduce: evaluare Lifestyle si Nutritie, Program Fitness special adaptat pentru tine, un plan de dieta de 90 de zile, Personal Training, sesiuni de masuratori si evaluare, discutii cu antrenorul personal, jurnal de nutritie monitorizat de un specialist, teste de fitness, acces la o sala de antrenament World Class, un kit format din tricou si ceas de antrenament Polar, brosuri Dos & Don’ts si Nutritie & Lifestyle.

Dorinta de a reusi

Printre cei care au simtit nevoia sa fie in forma si sa aiba mai multa energie zi de zi, simtindu-se bine in pielea lor, se afla si Bogdan Moldoveanu.

 

"Am 35 de ani si am practicat handbalul de performanta timp de 12 ani. In prezent activitatea fizica si hobby-urile au ramas de domeniul trecutului, tot timpul fiind ocupat cu afacerea si cu familia, care de curand s-a marit cu inca un membru.”, spune Bogdan.

Prin inscrierea in programul Delta Training System, el isi doreste sa revina cat mai aproape de forma fizica pe care a avut-o in perioada in care practica handbal, forma la care nu a putut sa ajunga prin alte activitati sportive sau programe de nutritie. Si-a mai propus sa ajunga de la 128 kg la 110-112 kg.

Antrenorul Gabriel Vasilescu are grija ca Bogdan sa ajunga la rezultatele pe care le asteapta de la programul de 90 de zile World Class Romania. Inca de la prima intalnire, antrenorul personal al lui Bogdan l-a informat ca vor lucra pe toate planurile: scaderea procentului de grasime, scaderea in greutate, dar si cresterea procentului de masa musculara.

Planul de atac incepe cu testul de fitness, care este reluat in fiecare luna pe toata durata programului, iar urmatoarele saptamani se axeaza pe cresterea capacitatii de efort si conditie fizica generala. Antrenamentele au o durata de 1h20’, iar intensitatea de lucru in primele 2 saptamani este de aproximativ 80% pentru a a obtine un efect cardiovascular si a antrena inima pentru ceea ce urmeaza.

Alaturi de recapatarea starii de bine si obtinerea rezistentei de care au nevoie, inscrierea in programul suedez Data Training System le aduce participantilor timp in care se deconecteaza de la activitatile obisnuite de zi cu zi si se concentreaza, in sfarsit, pe ei insisi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related