Porsche Romania a donat 25.000 de euro in cadrul campaniei Habitat for Humanity Romania "Adevarul este in inima ta"

Porsche Romania a donat 25.000 de euro in cadrul campaniei Habitat for Humanity Romania "Adevarul este in inima ta", informeaza un comunicat Habitat.

Aceasta nu este prima colaborare dintre Habitat for Humanity Romania si Porsche Romania, compania sustinand reconstructia caselor dupa indunatiile din 2010, campania "Daruieste demnitate", dar si proiectul Big Build 2011, cand peste 800 de voluntari au construit 10 case in 5 zile.

Campania lansata pe 6 decembrie 2011 de Habitat for Humanity Romania vine pe fondul statisticilor Eurostat, potrivit carora peste 5 milioane de persoane din Romania traiesc in conditii de locuit precare si inadecvate, iar 1 milion de oameni nu au incalzire, apa potabila sau toaleta. Campania se va derula pana pe 31 ianuarie 2012.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related