Cocor organizeaza targul "Cocor Christmas Village" in perioada 30 noiembrie-23 decembrie

In perioada 30 noiembrie-23 decembrie, Cocor va organiza targul de produse traditionale romanesti cadouri si suveniruri "Cocor Christmas Village". Targul va fi amplasat in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor, si va fi deschis zilnic in intervalul orar 9:00-21:00, potrivit unui comunicat de presa Pi2.

Pe intreaga perioada a Targului de Craciun, clientii vor beneficia, in intervalul 12:00-14:00, de parcare gratuita in parcarea supraetajata a magazinului cu o capacitate de 200 de locuri.

"Acest targ, desfasurat in premiera la Cocor, isi propune sa ofere tuturor, atmosfera sarbatorilor de iarna, indragita atat de cei mici cat si de cei mari. De asemenea, pentru a veni in sprijinul celor care vin sa isi faca cumparaturile in centrul Capitalei, am introdus si Happy Hour in parcarea magazinului Cocor. Surprizele nu se opresc aici: pentru cei mici avem o luna intreaga de spectacole interactive, intalniri cu Mos Craciun, teatrul de umbre si multe altele pe care va asteptam sa le descoperiti", declara Mirela Mihailescu, Director Comercial al Cocor S.A.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related