Pedigree si Whiskas, prin campania "Ajuta! Animalele din adaposturi", doneaza 80.000 de portii de hrana pentru animalele fara stapan din adaposturi

In perioada 20 septembrie-12 noiembrie 2011, Pedigree si Whiskas, in parteneriat cu Asociatia Group Initiative for Animals, au derulat campania “Ajuta! Animalele din adaposturi” in marile centre comerciale si magazine din Romania, avand drept rezultate 80.000 de portii de mancare ce vor fi donate catre aproximativ 5.500 de cateii si pisici, din 17 adaposturi din Romania.

Potrivit comunicatului de presa venit din partea agentiei Grayling, produsele participante in campanie au fost semnalizate prin etichete speciale.

De asemenea, la finalul campaniei, Mars Romania, producatorul Pedigree si Whiskas, va dona 2% din volumul vanzarilor realizate in perioada promotie, in limita a 100.000 de portii de mancare pentru catei si pisici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related