CSR Romania devine Partener National al retelei europene CSR Europe

CSR Romania se afiliaza retelei europene CSR Europe in calitate de Partener National, asumandu-si prin aceasta actiune schimbul de informatii si bune practici, promovarea responsabilitatii sociale la nivel national si european, facilitarea dialogului si actiunii actorilor sociali, potrivit Forum for International Communications.

Experienta acumulata in cei sase ani de existenta a programului, la care se va adauga expertiza internationala ca urmare a afilierii, vor sta la baza unei oferte extinse de servicii specializate de CSR, potrivit unui comunicat al CSR Romania.

"Salutam prezenta Romaniei pe harta CSR Europe, organizatie care ajunge la peste 3000 de companii din 25 de tari din Europa. CSR Romania va actiona ca partenerul nostru de dialog, va facilita cunoasterea celor mai bune practici din Europa in domeniul CSR, va promova la nivel european initiativele romanesti cu cel mai mare impact social, va fi un purtator de cuvant al membrilor sai in privinta programelor si initiativelor strategice pan-europene", a declarat Stefan Crets, Director Executiv CSR Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related