Limitari si oportunitati legale in Social Media pentru angajatori

Avocati in-house, manageri de resurse umane, profesionisti in relatii publice, corporate affairs, oameni de social media, marketing si branding din cadrul companiilor au luat parte la prima conferinta Legal Issues in Social Media, organizata de Evensys.

Conferinta a avut loc la Athenee Palace Hilton si a abordat o agenda de discutii vasta, menita sa acopere aspecte legale precum: riscurile la care sunt supuse companiile in social media, dreptul de proprietate intelectuala, defaimare si calomnie in retelele sociale sau riscurile pe care le genereaza angajatii companiei.

Prima sesiune a constat intr-o interactiune libera cu publicul, speakerii acestui panel fiind: Mugurel Radulescu (Group Coordinator of EU Industry Association Affairs, Public Affairs & Communications Manager, Romania & Republic of Moldova, Coca-Cola Hellenic), Roxana Ionescu (NNDKP), Cornel Cojocaru (Head of Communications, BCR), Ana-Maria Baciu (Partener, coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP), Madalina Uceanu (Career Coach & Senior HR Advisor CareerAdvisor), Sorana Savu (Managing Partner Premium PR) si Cristi China-Birta (Co-Fondator, Blogal Initiative).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Dan Mares
acum 12 ani
Un articol interesant, dar cu mici lacune in exprimare, din care as tine sa va atrag atentia asupra "angajament" folosit ca "engagement" in social media. Atentie, angajament nu are acelasi sens in limba romana, precum "engagement" in limba engleza. Sau cel putin nu acel sens pe care l-ati dorit dumneavoastra.


Branded


Related