Smartphone-ul Samsung GALAXY S II a atins 10 milioane de unitati vandute global

Samsung Electronics anunta ca modelul smartphone-ului flagship Samsung GALAXY S II (Model: GT-I9100) a atins 10 milioane de unitati vandute global, cifra dublandu-se de la 5 milioane de unitati in doar 8 saptamani, potrivit unui comunicat Fast Forward Communications.

"De la lansarea sa, de la sfarsitul lui aprilie 2011, GALAXY S II a cunoscut un success continuu in vanzari, demonstrand inca o data capabilitatile de top si angajamentul Samsung in domeniul smartphone-urilor,” a declarat JK Shin, Presedinte si Sef al Samsung Mobile Communication Business.

"Samsung GALAXY S II a avut un succes remarcabil si in tara noastra, unde se afla in topul preferintelor utilizatorilor; dispozitivul este disponibil pentru achizitie la toti jucatorii de pe piata din Romania si a cunoscut vanzari de aproximativ 10000 50.000 de unitati,” a declarat Sorin Manea, Division Manager la Samsung Electronics Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related