Borsec, Poiana si Kandia conduc topul celor mai puternice branduri romanesti din 2011

Conform studiului lansat astazi de catre revista Biz si Unlock Market Research in cadrul conferintei BrandRo, a reiesit faptul ca Borsec, Poiana, Kandia, Gerovital, Dorna, BCR, La Dorna, Dacia, Plafar si Timisoreana sunt cele mai puternice zece branduri romanesti in anul 2011, conform unui comunicat al Revistei Biz.

Dintre cele zece branduri care conduc clasamentul, Borsec, Poiana, Dorna, BCR , Dacia si Timisoreana sunt marcile care s-au bucurat de aceeasi recunoastere pentru al doilea an consecutiv.

“Puterea” marcilor romanesti revelate de studiu nu face referire la componenta financiara, corporatista ci aceasta este masurata din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de catre consumatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune


Comentarii

Lucia Ciuca
acum 12 ani
Nu stiu ce sa zic, dar cand ma uit la acest top imi pun destul de multe semne de intrebare... Si cel mai mare semn ar fi: De ce este pe locul 9 marca "Plafar"?.

Si inca o mentiune ar fi legata de comentariul doamnei Marta Usurelu...Nu stiu cate studii repetitive a mai vazut pana acum, dar daca cautam in lume o situatie similara cu astfel de modificari nu cred ca vom gasi!

Doar o parere...



Branded


Related