Oameni noi la Euromedia si Betacons: doi Sales Manageri si un HR Manager

Incepand cu luna iulie, Gabriela Nita va conduce departamentul de resurse umane din pozitia de HR Manager si Mihaela Ionescu si Olivius Udrea se alatura departamentului de vanzari in calitate de Sales Manageri ai Euromedia si Betacons membre ale Epamedia, informeaza un comunicat emis de Epamedia.

Cu o experienta de 12 ani in domeniul resurselor umane, Gabriela Nita va coordona actiunile de comunicare interna si programele specifice de HR ale celor doua companii.

“Deoarece echipa manageriala este foarte importanta pentru buna evolutie a unei companii, ne vom axa pe dezvoltarea abilitatilor de leadership si manageriale. De asemenea, avem in plan o serie de programe si actiuni care au drept scop imbunatatirea comunicarii interne, crearea unei atmosfere de incredere si cooperare, dar si motivarea angajatilor pentru a fi mai performanti”, a declarat Gabriela Nita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related