Tiberiu Mercurian (Marketing Director Bergenbier S.A.) despre lansarea berii pragheze Staropramen pe segmentul premium

un interviu cu Tiberiu Mercurian (Marketing Director, Bergenbier S.A.)

Bergenbier S.A. a lansat in Romania brandul Staropramen, berea pragheza numarul 1 in lume. Pentru a afla mai multe informatii despre acest nou jucator pe piata premium, am stat de vorba cu Tiberiu Mercurian (Marketing Director Bergenbier S.A.) de la care am aflat care a fost insight-ul ce a determinat comunicarea sub sloganul „Staropramen. Spiritul orasului Praga", cu ce agentii se va colabora, care sunt concurentii directi pe segmentul de piata vizat dar si care vor fi canalele prin care se va comunica brandul. Directorul de marketing Bergenbier S.A. ne-a vorbit si despre o promotie venita in sprijinul lansarii, "o promotie care scoate in evidenta valorile brandului in care ne propunem sa ii determinam pe consumatori sa guste foarte mult berea noastra", ne-a spus acesta.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related