Electrocasnicele Bosch premiate in Germania pentru functionalitate, inovatie si design

Bosch a obtinut 41 de premii “red dot” in cadrul concursului de design organizat de Institutul Design Zentrum Nordrhein Westfalen desfasurat pe 4 iulie 2011 in Germania, creat pentru a desemna cele mai inovatoare, economice, de calitate, ergonomice si durabile produse din 2011, anunta un comunicat de presa al companiei.

Din cele 41 de distinctii obtinute de Bosch, doua au fost titlul de “best of the best”, 35 de premii “red dot” si patru “honorable mentions”.
Printre produsele premiate s-au numarat: combina SmartCool, nou lansata si in Romania si care a fost premiata atat cu recunoasterea “red dot”, cat si cu premiul iF din partea Industrie Forum Design, din Hanovra, Germania; o combina frigorifica si un robot de bucatarie Bosch premiate cu “red dot: best of the best”. Criteriile in baza carora sunt evaluate produsele participante sunt: functionalitatea, gradul de inovatie adus pe piata, ergonomia, calitatea, protectia mediului inconjurator si consumul, durabilitatea, gradul de integrare a produsului in mediul ambiant si designul

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related