MSD Romania are un nou Managing Director

Compania farmaceutica Merck Sharp & Dohme (MSD) Romania, afiliata Merck & Co., l-a numit pe Steve Warner in pozitia de Managing Director, potrivit unui comunicat al companiei. Warner are o experienta semnificativa in industria farmaceutica, lucrand anterior pentru aceeasi companie in diferite regiuni ale lumii.

Cele mai recente numiri ale sale au fost in Asia, unde a ocupat functii in tari precum Tailanda si Coreea de Sud. Inainte de a fi numit Managing Director al MSD Romania, Steve Warner a fost director de marketing si de vanzari al MSD Coreea de Sud.

Warner a ocupat, de asemenea, functii de marketing regional in Asia-Pacific, precum si la sediul global al Merck din Whitehouse Station, New Jersey. Warner este licentiat in biologie si are un MBA in International Business & Finance. Steve a petrecut, de asemenea, 22 de ani in Armata Statelor Unite, fortele aeriene si navale, unde a avansat pana la gradul de Comandant Locotenent. Steve preia mandatul Agatei Jakoncic, care a fost promovata recent in functia de director regional, MSD Balkan Region.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related