Ce poate face mobile advertisingul pentru marketeri?

o analiza de Antonia Tucheac

De ce ar alege un advertiser mobile marketingul si ce rezultate are? Cum sta Romania la acest capitol si care sunt estimarile? Cat costa o campanie pe mobil? E nevoie de agentii specializate? Cum sunt ratele de raspuns in mobile advertising? Dar ROI-ul? Sunt doar cateva intrebari la care au incercat sa raspunda participantii la evenimentul Mobile Advertising Congress, organizat de The Marketer, in parteneriat cu Vodafone Romania.

Andreea Mihai (Director de Marketing, Carrefour) considera ca prin mobile advertising se creeaza o relatie mai profunda cu advertiserul, in comparatie cu reclama in media clasica. "Intr-o campanie, trebuie utilizate si mobile advertising si publicitatea clasica. Pe mobile trebuie sa fim atenti sa introducem call to action, trebuie sa dau impresia consumatorului ca nu a fost un mesaj general, trebuie sa-l cointeresez, sa-i dau ceva palpabil. Iar daca putem lega mobile advertisingul de siteul de companie, e si mai castigator", a explicat aceasta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related