Promovarea online, in lumina reflectoarelor la Digital Marketing Forum 2011

Anul acesta, la Digital Marketing Forum (22-23 februarie, Crowne Plaza Bucuresti) vor fi prezenti specialisti internationali in comunicare online, publicitate si strategie media, care aduc cu ei expertiza pietelor avansate din Marea Britanie, Belgia sau Polonia.

Alexandra Mecklenburg (Business Partner& Global Brand Director, OgilvyInteractive Londra)Steffen Thejll-Moller (specialist in strategie online si Associate Director, Fleishman Hillard Bruxelles), Emma Searles (Activation Director, MEC Global), Filip Pieczynski (vice-presedinte, Gemius SA.) vor fi prezenti, alaturi de experti din cadrul companiilor locale si regionale precum: Think Digital, Kinecto, UrsusBreweries, Interactions, BuzzMen, White Image, Metromind, Spada, Groupon Romania, Etarget, Daedalus, Discovery Networks, The Geeks.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related