Afaceri in crestere pentru Cocor

Cocor, compania care detine centrul comercial Cocor Department Store, estimeaza afaceri de aproximativ 31 milioane de lei (7,2 milioane euro) pentru anul in curs, potrivit unui comunicat de presa. In ultimul trimestru al anului trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 8,4 milioane de lei (1,96 milioane de euro), dublu fata de cifra de afaceri inregistrata in ultimul trimestru din 2009. Profitul din exploatare de 2,8 milioane de lei (650.000 euro).
Printre motivele cresterii, Dan Barbulescu (Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor) a punctat gradul mare de inchiriere a magazinului, dar si mediafatada Cocor Media Channel, o investitie de peste patru milioane de euro: “Rezultatele din ultimul trimestru al anului trecut sunt marcate de redeschiderea COCOR Department Store in urma unei investitii de 24,5 milioane de euro. Astfel veniturile companiei au fost sustinute de inchirierea in proportie de 85% a magazinului, de exploatarea mediafatadei, precum si a celor 200 de locuri de parcare supraetajate de sub magazin”.
Printre obiectivele de business din 2011 se numara cresterea gradului de ocupare prin inchirierea de noi spatii comerciale in cadrul Cocor Department Store. Actionarii semnificativi ai societatii Cocor (COCR) sunt Liviu Ursan - 14,83%, Daniel Stoica - 14,65%, Broadhurst Investments - 13,32%, SIF Transilvania - 10.24% si SIF Muntenia - 10%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related