Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru convorbirile cu romanii din strainatate

Vodafone Romania a relansat extraoptiunea „Tara Favorita”, cu noi tarife preferentiale, mai avantajoase pentru romanii care vor sa comunice cu membrii familiei si cu prietenii din Italia, Spania, Germania si Ungaria.
Astfel, costul fiecarei extraoptiuni este de 1 euro/luna (pret fara TVA), iar costul fiecarui minut de convorbire internationala cu una dintre destinatiile favorite este de 7 centi catre retelele fixe si 20 de centi catre retelele mobile (pret fara TVA). Optiunea „Tara Favorita” este valabila atat pentru utilizatorii serviciilor prepaid cat si pentru cei ai serviciilor postpaid, la tariful de 1 euro pe luna.
Mai mult decat atat, pentru Italia, Vodafone vine cu o oferta speciala: clientii serviciilor prepaid oferite de Vodafone Italia, retea membra a aceluiasi grup Vodafone, pot suna, de acum, catre un numar preferential din reteaua Vodafone Romania, prepaid sau postpaid, la un tarif avantajos, de 1 eurocent pe minut. Serviciul este disponibil prin activarea unei extraoptiuni ce are un tarif de 1 euro pe saptamana.
„Comunitatea romanilor din Italia este deosebit de importanta pentru noi, iar nevoile de comunicare cu rudele si prietenii din Italia cresc, in special in perioada Sarbatorilor de iarna. Pentru a raspunde acestei nevoi, am creat o optiune ce permite utilizatorilor Vodafone Romania sa vorbeasca, la cele mai mici tarife, cu apropiatii din Italia. Astfel, apelurile utilizatorilor Vodafone Romania catre retelele fixe din Italia au un tarif de 7 eurocenti pe minut, iar cele catre retelele mobile – 20 de eurocenti pe minut”, a declarat Karsten Wildberger (Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania).
In perioada 1 aprilie 2010 – 30 septembrie 2010, Vodafone Romania a inregistrat un numar total de 9.839.000 de clienti si venituri totale de 425,7 milioane de euro. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienti, la 30 septembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related