RoNewMedia 5.0: Cum vad greii online-ului local si global viitorul publicitatii pe net

o analiza de Antonia Tucheac

Online, online si, nu in ultimul rand, online. Facebook, Google, Yahoo, Microsoft, dar si CPA, adscaptcha, bugete, reach, gunoi sub pres, awareness, engagement, useri, milioane si rate de crestere. Despre toate acestea s-a vorbit la RoNewMedia 5.0, cel mai important eveniment din Romania dedicat onlineului, realizat de Q2M.

Doua site-uri din top zece sunt romanesti, iar Romania e singura tara din Europa unde Yahoo este pe primul loc, in termeni de audienta, cu cel mai mare reach din Europa (68%). Toate acestea, pe o piata care s-a ridicat, in 2009, la 15,4 milioane euro. Insa, potrivit lui Patrice Slupowski (Vice President Digital Innovation & Communities in the Audience and Advertising Division, Orange), importanta nu este marimea pietei, ci cat de dinamica este si cum e structurata. Iar atata timp cat avem autoritatea, tendintele, putem intampina jucatorii internationali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related