Sentinta de intrare in insolventa a Blue Air a fost suspendata

S.C. Blue Air Transport Aerian S.A. a facut publica suspendarea executarii Hotararii de deschidere a procedurii de insolventa in dosarul 13886/3/2010. Astfel, decizia Curtii de Apel pronuntata in data de 13.10.2010 revine asupra sentintei privind intrarea in insolventa a companiei de transport aerian Blue Air, admitand contestatia facuta de companie.

Conducerea Blue Air anunta pe aceasta cale continuarea operatiunilor de zbor conform orarului si onorarea tuturor angajamentelor.

 

„ (...) Blue Air a demonstrat ca este cea mai mare companie de transport aerian de tip low cost din Romania cu peste 5 milioane de pasageri transportati pana in prezent. Mai mult, compania a fost desemnata ca avand cea mai mare crestere de capacitate de operare din Europa. Acest lucru a fost atestat in cadrul conferintei „ World Low Cost Airline Conference” organizata in data de 30 septembrie 2010, unde au participat cei mai mari transportatori aerieni de low cost din Europa. (...)”, a declarat Sherif Ussama (Director General, Blue Air Transport Aerian).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related