Daca de-abia astepti sa "spargi usa" la 18.00, n-o sa ajungi nicaieri

un interviu cu Andreea Chivu (Marketing Coordinator, PSI Romania)

Andreea Chivu (Marketing Coordinator, PSI Romania) si-a inceput cariera in cadrul departamentului de PR si Marketing al canalului de televiziune Realitatea TV. Nu ar schimba nimic din cariera sa, n-are regrete. Crede in eforturile sustinute pentru a depasi provocarile care se ivesc, crede ca daca nu pui pasiune in ceea ce faci si astepti sa vina ora 18.00 sa "spargi usa", n-ai cum sa ajungi departe. Isi doreste sa se specializeze in strategii de marketing si sa lucreze pentru un business international de succes. Pe scurt, un tanar marketer care gandeste cu maturitate despre traseul profesional si urcusurile si coborasurile inerente, dar isi pastreaza prospetimea atat cat sa inteleaga targetul tanar al brandului pentru care lucreaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune


Comentarii

Laura popeanga
acum 13 ani
Ce nu intelegi tu este ca poti sa spargi usa la 18.00, ca sa te duci acasa sa citestu ceva interesant sau la teatru sau la un film sau stai pur si simplu cu familia ta. Si tot sa fii genial. Asta nu intelegi, ca nu cantitatea, ci calitatea este importanta.

E important sa ai o cariera, dar sa nu ascunzi in spatele ei esecul vietii personale.

Nasol ca trebuie sa-ti zic, dar peste 10 ani ori o sa ajungi o acritura oribila cu o cariera stralucita (asta n-o sa-ti garanteze ca seful n-o sa te scuipe ca pe o masea stricata pentru o prospatura la fel de ambitioasa, dar mult mai aratoasa; ori o sa te urci pe pereti dupa al 2-lea divort.

Succes!

Eliza Nitescu
acum 13 ani
Ce legatura are ora plecarii cu eficienta? Poti sa lucrezi si o ora si sa faci o treaba excelenta sau poti sa faci 20 de ore de munca dezorganizata sau ineficienta si sa nu conteze pentur nimeni ca tu ai coupat locul in birou atata timp. A fi prezent, a fi conectat, nu se traduce prin numar de ore petrecut la birou, ci in rezultat efectiv. Ce aport ai adus? Cat de bine ai inteles, ce ai livrat efectiv? Asta e important, nu numarul de ore de munca normata... Incearca sa fii organizata, sa vezi cum se ordoneaza totul in jurul tau. Si in munca ta.
Lavinia Dumbrava
acum 13 ani
Mi s-a parut foarte potrivit acest speech al lui Bryan Dyson (fost CO Coca Cola):

"Imagine life as a game in which you are juggling some

five balls in the air. You name them - Work, Family, Health, Friends and Spirit and you're keeping all of these in the Air.

You will soon understand that work is a rubber ball. If you drop it, it will bounce back.

But the other four Balls - Family, Health, Friends and

Spirit - are made of glass. If you drop one of these; they will be irrevocably scuffed, marked, nicked, damaged or even shattered. They will never be the same. You must understand that and strive for it."

WORK EFFICIENTLY DURING OFFICE HOURS AND LEAVE ON TIME.

GIVE THE REQUIRED TIME TO YOUR FAMILY,FRIENDS & HAVE PROPER REST.

VALUE HAS A VALUE ONLY IF ITS VALUE IS VALUED"

Lavinia

Stefan Lipan
acum 13 ani
Probabil nu te-as mai avea ca angajat in foarte scurt timp... Oricum,un interviu tipic pentru un "Young marketer" sau mai bine spus "Brainless marketer". In concordanta cu antecomentatorii mei, as vrea sa adaug ca propabil ca o sa ajunga undeva sau ceva in felul asta, dar cu siguranta nu va realiza ceva la nivelul macro al existentei sale. Face parte dintr-un "breed" destul de raspandit in ultima vreme si mai ales in industria asta.

Pentru voi am o zicala celebra: "Arbeit macht frei", dragii mei!

Stefan

Ana Maria Nazare
acum 13 ani
Nu sunt de acord ca oamenii care pleaca la sfarsitul orelor de program , adica 18 sau orice alta ora sunt oameni care nu se implica in ceea ce fac. Mai mult sunt de admirat daca reusesc sa se concentreze pe ceea ce au de facut in cele 8 ore si sa nu piarda timpul la cafele interminabile sau tigari, etc. Vii la munca cu un plan an zilei, ce ai facut si te tii de el. Ok, sunt situatii cand stai peste program, daca este ceva urgent, samd. Insa viata nu este doar munca. O persoana nu are cum sa fie creativa si eficienta daca nu are si satisfactii personale, extra-job. Asadar, sa judecam dupa rezultate, nu dupa orele state la birou.


Branded


Related