Asocierea dintre Tassullo si Cupa Romaniei Timisoreana a fost comunicata de agentia Brandaffair

Tassullo, jucator pe piata materialelor de constructii din Romania, a derulat in perioada 22 septembrie 2009 – 14 aprilie 2010 o campanie nationala din postura de partener oficial al Cupei Romaniei Timisoreana. Campania a inclus materiale la punctele de vanzare, publicitate pe stadion si promotia “Fa echipa cu Tassullo si cadourile vin spre poarta ta”.

Asocierea dintre Tassullo si Cupa Romaniei Timisoreana a fost comunicata de agentia Brandaffair, accentuand ideea ca brandul Tassullo este un partener pentru constructii de succes.

“Finalul campaniei a fost anuntat de finala de la Iasi. In ultimele trei zile am fost prezenti alaturi de ceilalti parteneri la evenimentul destinat publicului unde am comunicat deschiderea depozitului Tassullo din Iasi. Obiectivele campaniei au fost cresterea notorietatii si asocierea brandului nostru cu fotbalul romanesc de traditie. Pot spune ca au fost atinse cu succes si ca intentionam sa fim parteneri oficiali ai Cupei si in sezonul 2010 - 2011”, a declarat Cezar Margine, Responsabil Marketing pe Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related