Vanzari cu pana la 150% mai mari prin activari digitale ale codurilor promotionale

un interviu cu Heather LeFevre (Senior International Strategist, Tribal DDB Amsterdam)

"Nu conteaza ce vreau sa spun ca brand, ci cum pot sa fac ceva pentru consumatorii mei", sustine Heather LeFevre (Senior International Strategist, Tribal DDB Amsterdam). Heather ofera cateva exemple de "asa nu", dar si de "asa da", insa evita sa numeasca cel mai important  "do" sau cel mai important "don't", pentru ca nu exista raspunsuri corecte in general, ci doar raspunsuri corecte in functie de context.

Totusi, cateva lectii de invatat pot fi extrase din case-ul campaniei pentru inghetata Cornetto, o campanie de coduri promotionale care a generat 670.000 de vizitatori unici pe site-ul campaniei si o crestere a vanzarilor cuprinsa intre 40% si 150%, variind de la tara la tara. Aflati mai multe despre campanie in raspunsurile de mai jos si in video-ul care prezinta cum a functionat campania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related