Florin Chirculescu este noul Director Operational in cadrul Farmaceutica Remedia

Farmaceutica Remedia l-a numit in functia de Director Operational pe Florin Chirculescu incepand cu luna mai, potrivit unui comunicat de presa Tarus Media.

Florin Chirculescu, Director Operational Remedia, a precizat: “Este o oportunitate de a pune in aplicare cunostintele si experienta dobandite anterior. Reprezinta, in mod cert, o provocare profesionala. Avand in vedere noua pozitie, vizez definirea, optimizarea si dezvoltarea tuturor proceselor operationale ale companiei la nivel national in vederea atingerii obiectivelor de profit”.

O modificare anterioara la nivelul echipei manageriale a fost efectuata in luna februarie cand functia de Director Comercial al Farmaceutica Remedia a fost ocupata de Cristian Stanciu: “Farmaceutica Remedia este un jucator important pe piata farma din Romania, iar pentru mine a reprezentat un pas firesc in cariera. Pentru anul acesta, avem in vedere o strategie de consolidare a profilului de business, axata pe dezvoltarea distributiei la nivel national”, a declarat Cristian Stanciu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related