Bergenbier a sarbatorit Ziua Barbatului

Proiectul lansat de Bergenbier dedicat celebrarii zilei de 5 mai a atins punctul culminat ieri cu evenimentele special construite de brand pentru Ziua Barbatului, conform unui comunicat de presa.

Campania de comunicare desfasurata pe TV, radio, incluzand executii outdoor, in presa scrisa sau in mediul online (www.ziuabarbatului.ro) a atras peste 25000 de bucuresteni in Parcul Tineretului. Consumatorii au avut parte de concursuri, muzica, o demonstratie live de offroad extrem, show de artificii si laser. Petrecerile marca Bergenbier au fost prezente si in alte 15 orase din tara.

Initiativa Ziua Barbatului a fost lansata de Bergenbier in 2007. Pentru editia din acest an au contribuit agentiile Leo Burnett, iLeo Starcom MediaVest Group si The Practice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related