Primul spot HD din Romania isi merita investitia

un interviu cu Gyuri Eperjessy (Director Comercial, Alexandrion Grup Romania)

Alexandrion Grup a lansat  de curand primul spot  HD din Romania. Spotul Alexandrion „De la un prieten” reprezinta o coproductie romano-germano-slovena si a fost filmat pe coastele Mediteranei. Care sunt diferentele dintre investitia unui spot standard si unul HD ne spune Gyuri Eperjessy (Director Comercial, Alexandrion Grup Romania) in interviul pe care ni l-a acordat.

Anca Zaharia: Sunteti primii marketeri care au creat un spot TV in High definition. Cum v-a venit ideea unui astfel de spot?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Catalin Lascu
acum 13 ani
cu tot respectul, categoria brandy in Romania are cel putin 40 de ani, nu stiu exact cati, dar multi oricum, ...iar unele din brandurile din vremea comunismului inca mai rezista...cred ca eram cel mult in liceu cand existau deja Milcov, Murfatlar, Ovidiu, Drobeta

altfel, felicitari pentru premiera HD !

titlul articolului ar fi justificat doar daca am avea vreo informatie referitoare la ROI in acest sens

Mirabela Manea
acum 13 ani
reflecta parerea invitatului:

Gyuri Eperjessy: Spot-ul Alexandrion s-a bucurat de multa atentie din partea presei si de o reactie pozitiva din piata, atat pentru calitatea formei cat si a continutului. Consideram ca am avut un aport semnificativ pentru ridicarea nivelului pietei de publicitate din Romania, in spiritul brandului Alexandrion.



Branded


Related