Cine a fost mai tare: Scifo sau Hagi?

un editorial de Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers™

E ora 01.03 si spre norocul meu inca nu mi-e somn. Cafeaua de pe la 8 nu se lasa cu una cu doua. Pe OTV, parintele Bichir de la Libertatea comenteaza divortul lui Ilie Nastase. Nu ma intereseaza. Pe Kanal D, e un film cu Monica Bellucci, Morgan Freeman si Gene Hackman. Nu ma prinde, desi, vorba lu' Hagi, Monica Bellucci e Monica Bellucci; asa ca ma intorc la pitch-uri romano-belgiene. Nu pot sa zic ca nu ma intereseaza, intrucat pana saptamana viitoare am de bifat 3 pitch-uri cu miza: unul platit si cu gust de bere, altul cu refreshment carbogazos si ultimul cu greutate bancara. Toate cu cel mult 3 agentii implicate in beligeranta. Din pacate, nu ma pot plange pe tema invitatiilor la pitch, uneori sunt mai multe decat putem duce. Cand esti o agentie cu nici 2 ani pe piata si un mare advertiser te cheama la pitch, ar fi blasfemie sa zici ca vrei contul pe ochi frumosi. Din pacate, praful de pe piata ii face pe prea multi adevertiserasi se se dea advertiseroi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related