Cum mi-am ales colegii si mai ales de ce

un editorial de Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers™

Un editorial pentru cei care vor sa se angajeze in publicitate

Mi se pare destul de bizar sa scriu un articol din postura de angajator, cand eu ma simt angajat pana-n maduva oaselor. Am ceva de sindicalist mereu revoltat care, printr-un fericit accident antreprenorial, a dat bir cu patronatul. In atari conditii, nu cred ca-s cel mai bun referential pentru tinerii care vor sa se angajeze in industrie. Mai ales ca Rusu+Bortun Brand Growers™ nu-i o agentie clasica de publicitate, ci o mixtura intre rigoarea dintr-o agentie de brand si manifestarea talentului dintr-un butic de creatie. Pentru a livra o promisiune unica, acum un an jumate, aveam nevoie de oameni destul de speciali, incat sa vrea altceva si, in acelasi timp, destul de adaptabili, incat chiar sa poata. O s-o iau pe rand si sper sa ma incadrez in numarul de semne.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related