Ai idee cum se vinde o...idee?

un articol de Anca Zaharia

Se spune ca cel mai anevoios lucru din viata unui creativ este sa vanda o idee cuiva. Brief-ul de creatie reprezinta rodul unei munci intense de cercetare, experienta si intuitie. Este punctul de plecare pentru echipa de creatie, un document care contine o serie de informatii detaliate despre clientul si produsul respectiv: descrierea produsului, situatia pietei si a produsului in raport cu concurenta, descrierea consumatorului, obiectivele campaniei etc. Cat de greu este sa transmiti agentiei ce vrei de la ea?

“Cred ca raspunsul la aceasta intrebare este similar cu cel al unei intrebari de genul cat de greu se inteleg doi indivizi?”, este de parere Cristina Bold, Head of Corporate Communications Millennium Bank, care mai spune ca atata vreme cat exista “compatibilitate in viziune si abordare, nivel profesional si nivel uman si, un anumit istoric impreuna”, intelegerea ar trebui sa fie una facila.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Victor Maxim
acum 14 ani
Am incercat sa folosesc serviciul insa se pare ca este inca in constructie.

Cardul de 700 de euro nu poate fi cumparat, pentru ca am fost retrimis catre o alta pagina.

Cand o sa fie total disponibil situl ?

Vreau sa lansez o campanie in zona marketer.

Victor Maxim general manager PEOPLE Inc. Romania

Mugur Popovici
acum 14 ani
Serviciul AD!DEA este functional, primul pas fiind deschiderea unui cont tip Marketer. Imediat ce ati deschis acest cont veti primi un email de activare a contului si apoi puteti achizitiona cardul din sectiunea "Cumpara credite" a contului dvs de Marketer.

Am rugamintea sa ma contactati la [email protected] pentru mai multe detalii.

Mugur Popovici, Managing Partner AD!DEA



Branded


Related