Digi Cafe VI: specialistii discuta despre tendintele mobile 2.0 in marketing

In cadrul Digi Cafe VI, editie ce se va desfasura joi, 29 octombrie, in club Pat, incepand cu ora 18.30, specialistii vor discuta despre tendintele mobile 2.0 in marketing si despre instrumentele de masurare a campaniilor de publicitate desfasurate pe telefonul mobil.

La dezbatere vor participa: Maia Novolan (Director General Syscom Digital), Dan Virtopeanu (General Manager Voxline Communication), Antonio Eram (Fondator si CEO Netopia System) si Anders Borde (Marketing Director More Mobile Relations, Norvegia) care va intra prin Skype.

Dan Virtopeanu considera ca mobile marketing-ul se va dezvolta in Romania datorita audientei mari a acestui mediu, gradului de extindere a telefoniei mobile si evolutiei tehnologiei. In mod similar, Maia Novolan si Antonio Eram anticipeaza un trend ascendent al activitatilor de mobile marketing in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related