A fost lansat ghidul Media Fact Book 2009

Media Fact Book 2009, studiu asupra pietei romanesti de media si publicitate, editat anual de agentia Initiative, a fost lansat si este disponibil in format digital la adresa www.mediafactbook.ro, relateaza un comunicat de presa.

Potrivit analizei, piata locala de media va inregistra o scadere de circa 35-38% fata de 2008. Reprezentantii Initiative estimeaza ca piata TV va scadea cu aproximativ 33%, radio – 30%, outdoor – 35-40%, print – 50%.

Octavian Popescu (Managing Director Initiative) a precizat: „Criza va determina supravietuirea mediilor care ofera flexibilitate, siguranta si acoperire contra unor costuri cat mai mici. Momentan, in topul clasamentului se afla televiziunea, atat gratie gradului ridicat de siguranta pe care il prezinta, dar si datorita scaderii costurilor. Acest trend se va mentine si pe termen lung, chiar si dupa ce criza va incepe sa se indeparteze”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related