Agency:Wiz, o noua agentie de publicitate full-service

Pe piata romaneasca de publicitate a aparut Agency:Wiz, agentie full-service ce le permite clientilor sa stabileasca pretul pentru toate materialele de publicitate traditionala, conform unui comunicat de presa.

Prin modelul de business propus, clientii Agency:Wiz vor putea stabili de la bun inceput cat vor sa plateasca pe produsele publicitare traditionale. Singurele costuri “fixe” sunt cele terte, pe care agentia le va negocia cu partenerii sai de afaceri, in numele clientilor.

“In urmatoarele 12 luni, Agency:Wiz va oferi servicii Agentiilor Internationale de Publicitate de pe piata Romaneasca, care nu pot acoperi cererea de proiecte in proportie de 100% cu personalul intern, care, dupa cum stim, scade odata cu adancirea recesiunii. De asemenea, agentia noastra va colabora cu companii straine si romanesti obisnuite cu un produs publicitar la standarde vestice; de aceasta data insa, acesti marketeri vor putea avea un bun control asupra investitiilor in publicitate si, implicit, asupra alocarii bugetului lor de marketing”, declara Lorena Manolica, co-fondator Agency:Wiz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related