Ewopharma: o cifra de afaceri de peste 80 milioane CHF in 2008

Grupul elvetian Ewopharma A.G., reprezentat in Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Romania, Bulgaria, Croatia, Serbia, Ungaria, Estonia, Lituania, Letonia, Ucraina a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de peste 80 milioane franci elvetieni, potrivit unui comunicat de presa.

Pentrul 2009, an in care Ewopharma sarbatoreste 50 de ani de activitate in industria farmaceutica europeana, este prognozata o crestere de aproximativ 20-25% la nivel de grup.

Carmina Rogojinaru, Country Manager Ewopharma A.G. Romania, a precizat: “Suntem o companie independenta, care a fost cladita pas cu pas in vremuri uneori mult mai dificile decat cele de astazi si care a atins performanta datorita viziunii, pasiunii si devotamentului unor oameni speciali, precum D-nul Ernst Wohlgemuth – fondatorul companiei noastre (...); acum, la aniversarea primului jubileu, nu putem decat sa ii multumim Dlui Wohlgemuth pentru faptul ca, pe langa succesul profesional a imprimat companiei si un spirit propriu: seriozitate, continuitate, respect pentru oameni si comunitate”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related