Wunderman Romania – extindere pe digital marketing

Wunderman Romania si-a extins domeniul de activitate, iar pe langa serviciile de BTL, PR si Client Service, agentia ofera acum si servicii de digital marketing.

Primul client pe acest domeniu este compania Nokia, iar printre responsabilitatile actuale ale agentiei se numara mentinerea site-ului national (www.nokia.ro), dar si campaniile de publicitate adiacente.


„Pentru Nokia ne-am extins echipa la 4 persoane, iar pana in iulie va exista un departament strict alocat pentru partea de digital marketing. In momentul actual, ne concentram asupra partii online a Nokia Romania. Ne-am propus in acest caz sa promovam atat o comunicare pe orizontala, cat si una pe verticala. Pentru cunoscatorii in domeniu aceste concepte sunt clare si presupun mentenanta si dezvoltarea de continut a site-ului local corporate www.nokia.ro, de asemenea, mentenanta si dezvoltarea site-ului mobil www.nokia.mobi si, nu in ultimul rand, reponsabilitati in ceea ce priveste serviciul de fidelizare a detinatorilor de produse Nokia – aria My Nokia”, a declarat Tereza Munteanu, Managing Partner Wunderman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related