S-a lansat primul portal de business multibrand din Romania

F5 Realitatea-Catavencu a lansat portalul MONEY.ro, primul portal de business multibrand integrat din Romania si vizeaza in primul an de la lansare prima pozitie pe segmentul online business publishing.

MONEY.ro va dispune de un pachet complex de servicii pentru acces permanent la stiri si materiale editoriale, de prima platforma business, MONEY WEB TV si de aplicatia Desktop TV.

La nivel editorial, MONEY.ro este un proiect integrat cu Divizia de Business a grupului Realitatea-Catavencu si inglobeaza toate materialele furnizate de website-urile de business ale F5 si include materiale specializate din advertising realizate de IQads, marketing – SMARK, anteprenoriat – Anteprenor.NET, afaceri si investitii pe piata de capital – de BrokerulZilei.ro.

MONEY WEB TV (www.moneywebtv.ro) este singura arhiva video de business din .ro, structurata pe trei sectiuni: Video – pentru inregistrarile programelor tv si ale productiilor web tv; Live – pentru transmisia in timp real a acestora, si Desktop TV.

Desktop TV permite vizionarea in timp real, pe ecranul calculatorului, a programelor posturilor The Money Channel si Realitatea TV, precum si a productiilor MONEY.ro.

In plus, noul portal pune la dispozitia utilizatorilor o serie de servicii de business precum cotatiile bursiere de pe principalele piete de capital si a stirilor asociate fiecarui indice – prin intermediul widget-ului “Stock Market”; configuratorul pentru automobile noi – dezvoltat in parteneriat cu AutoNovo.ro; sau aplicatia pentru rezervarea de bilete de avion – prin intermediul Vola.ro.

MONEY.ro beneficiaza se de o versiune adaptata pentru telefonul mobil-Mobil.MONEY.ro si de pachetul de servicii “MONEY.ro Newsline”, care livreaza content direct pe e-mail, in feed reader, pe website-ul sau blogul personal si chiar pe desktop-ul calculatorului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related