IAA va colabora cu V+O Communication si Prospero pentru un stil de viata sanatos

IAA Romania va colabora cu V+O Communication si Prospero pentru continuarea campaniei de educare pentru un stil de viata sanatos, initiata anul trecut de o serie de companii membre IAA in parteneriat cu CNA.

Campania care are la baza doi piloni principali: nutritie echilibrata si exercitiu fizic, este continuata in acest an in perioada iunie – decembrie si va fi una integrata cu tactici de comunicare conventionale si neconventionale. In prima faza aceasta  va ajuta la constientizarea stilului actual de viata al romanilor, apoi va contribui educarea publicului larg.

„Credem ca putem face o diferenta in educarea consumatorilor si impreuna cu echipa de proiect am reusit sa identificam metodele eficiente de abordare a comunicarii pentru a indeplini obiectivele campaniei. Este un proiect provocator insa foarte important pentru consumatori si acest lucru nu poate decat sa ne motiveze sa luptam pentru a schimba stilul de viata al romanilor”, a spus Loredana Visa, General Manager V+O Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related