IQads si Grafica si Tipar au lansat primul serviciu online de consultanta in servicii grafice si productie tipografica

IQads si casa de creatie si productie tipografica Grafica si Tipar au lansat un serviciu online de consultanta in servicii grafice si productie tipografica, disponibil gratuit prin intermediul IQads.

Serviciul se adreseaza oricarui reprezentant al unei companii care doreste sa afle care este cea mai buna solutie de productie pentru o idee pe care doreste sa o implementeze.

“Ne-ar bucura sa fim de folos oamenilor de marketing si sa aratam ca exista deschidere spre nou si flexibilitate din partea producatorilor, ca se pot face si materiale tiparite de calitate sau neconventionale, solutia fiind o mai buna comunicare intre client si producator inainte de definitivarea proiectului. Grafica si Tipar presteaza deja aceste servicii pentru clientii sai. Adaptarea ideilor la potentialul de productie disponibil pe piata tipografica nu este intotdeauna bine corelat. Fie ca este vorba de solutii tehnice, de timp sau de buget, toate aceste solutii vor fi dezbatute de consultantul nostru.” declara Dragos Balan, Managing Director Grafica si Tipar.

“Ne tot miram ca vedem pe la evenimente si conferinte aceleasi materiale publicitare de ani de zile. Explicatia nu sta in lipsa de idei creative, fie a agentiilor de publicitate sau BTL, fie a clientilor, ci in faptul ca multe dintre ele mor in fasa, datorita concluziei deja clasice ‘nu se poate face’. Cu acest serviciu vrem sa aratam tocmai ca ‘se poate face’- si sa aratam si cum - , inclusiv cand este vorba de idei mai neconvetionale sau aparent imposibil de implementat’, declara Miruna Antonescu, Marketing Director IQads.

Cei interesati pentru alegerea celor mai bune solutii pentru tiparituri speciale, sau de realizarea unui branding sofisticat in cadrul unui eveniment pot accesa formularul special creat pentru a afla, in maxim 24h de la trimiterea cererii, solutiile consultantului in productie publicitara.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related