Jetix Romania si-a schimbat identitatea

Postul de televiziune pentru copii Jetix Romania si-a schimbat denumirea in Disney Channel, conform unui comunicat al companiei Walt Disney, care detine pachetul majoritar in reteaua europeana Jetix.

Odata cu rebranduirea, postul TV isi va largi grila de programe cu mai multe emisiuni de divertisment educative, ce includ titluri ca Mickey Mouse Clubhouse si Handy Manny. In acelasi timp, va oferi telespectatorilor serialele Hannah Montana, desene animate precum Phineas and Ferb si filme de productie, printre care High School Musical si Camp Rock.

„Suntem foarte bucurosi sa lansam Disney Channel in Romania. Impactul puternic al programelor Disney Channel pe Jetix este un indicator puternic al cererii pentru continutul sau pentru copii, care permite implicarea intregii familii. Asteptam cu nerabdare sa valorificam aceasta cerere, puterea marcii Disney si sinergiile cu alte activitati Disney pentru a deveni lider pe piata televiziunilor pentru copii”, a declarat Maciej Bral, Vicepresedinte si Manager General Jetix si Disney Channels Europa Centrala si de Est.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related