Vanzarile Granini au crescut cu 260%

In primul trimestru al acestui an vanzarile Granini au crescut cu 260% comparativ cu perioada similara a anului trecut, ceea ce reprezinta15% din volumul total de vanzari al Carlsrom Beverage.
In urma rezultatelor inregistrate, dar si a investitiei in linia de imbuteliere aseptica, incepand cu aceasta luna, principala categorie Granini Placerea Fructelor, pana acum importata, va fi produsa si imbuteliata in Romania, pe linia care produce si Granini Racoarea Fructelor.

"Din dorinta de a pastra intacte calitatile fructelor continute de sucurile Granini, am optat pentru cea mai avansata metoda de imbuteliere: in mediu steril, numita si imbutelierea aseptica. Aceasta metoda de imbuteliere este un avantaj competitiv extrem de puternic pentru marca Granini, fiind o metoda de imbuteliere de ultima generatie, reusind sa pastreze toate caracteristicile fructelor – gust, miros, culoare si oferind siguranta in consum tuturor celor care aleg sucurile de fructe Granini. Rezultatele bune pe care le-am inregistrat ne-au determinat ca, incepand cu luna mai a acestui an, sa incepem imbutelierea categoriei de sucuri 100% si nectaruri pe linia aseptica, inaugurata la inceputul anului trecut", a declarat Shachar Shaine, Presedinte Carlsrom Beverage.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related