“Mereu am fost un pic mai haiduca”

un interviu cu Andreea Catu, Specialist Relatii Publice, Avon Romania

Avon Romania si-a asumat in urma cu trei ani un PR aparte, iar Andreea Catu un job in care timpul liber si cel pentru birou sunt doua lumi care nu isi incalca teritoriile decat in cazuri exceptionale. Fiecare dintre ele are plusurile ei, Avon ii cultiva apetitul pentru voluntariat, CSR si oameni, pur si simplu, iar timpul liber slabiciunea pentru spatiile deschise in care se simte deopotriva Alice in Tara Minunilor si Indiana Jones.

Ana Draghici: Exista ora sase pentru tine?

Andreea Catu: Ora sase insemnand terminarea programului? Nu chiar. Depinde foarte mult de perioada, dar in principiu, ora sase, ca terminare a programului, nu exista. Insa ar trebui sa precizez ca noi experimentam un fel de flexy time. Astfel incat ora de sosire la birou nu este batuta in cuie. Nu am un program 9-5, ci poate fi si 10 - 6 jumatate. In functie de nevoile fiecaruia. Dar asta este ceva recent. La inceput nu aveam program flexibil. Pot sa iti spun ca rar se intampla sa plec la sase.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Cristiana Ciocanel
acum 14 ani
Bravo Andreea! Desi nu avem pasiuni in comun, m-am regasit in interviul asta. My Life is My life, not a corporate life.


Branded


Related