Mediapost este actionar majoritar la Hit Mail

Frupul francez Mediapost, filiala a serviciului postal al Frantei, La Poste, a preluat saptamana trecuta 60 la suta din actiunile Hit Mail. Anterior tranzactiei 87,5% dintre acestea erau detinute de Marian Steian si 12,43% de Raluca Steian.

In urma tranzactiei Marian Steian va detine in continuare functia de managing director si un pachet de actiuni de 40%, iar Nathalie Andrieux, director general al Mediapost in Franta va ocupa functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Mediapost Hit Mail.

Obiectivele Mediapost Hit Mail sunt consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de servicii de marketing direct, sa continue strategia de dezvoltare accelerata in Romania si in regiune si sa isi majoreze cota de piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related