Carrefour si Winmarkt au devenit parteneri

Lantul de centre comerciale Winmarkt si Carrefour au semnat la sfarsitul saptamanii trecute un parteneriat in baza caruia Carrefour isi va deschide trei supermarketuri in spatiile inchiriate de la Winmarkt, in trei orase din Romania. Astfel, Carrefour va avea cate un magazin in centrele comerciale Winmarkt din Cluj, Bistrita si Turda.

“Noul parteneriat cu Winmarkt ne permite, astfel, sa continuam expansiunea, marind reteaua de supermarketuri Carrefour si acoperirea geografica a Grupului in Romania.“, a declarat Andreea Mihai, Director marketing, Carrefour Romania.

In acelasi timp, Cristian Marius Ionescu, Chief Marketing Officer, Winmarkt a mentionat ca  acordul "se inscrie in strategia companiei Winmarkt de a completa mixul actual de chiriasi prin atragerea unui operator de supermarket care sa ocupe nivelurile inferioare ale centrelor comerciale proprii, situate in centrul oraselor. Prin aceasta, Winmarkt vine in intampinarea cererii de spatii comerciale pentru extinderea marilor retele de supermarketuri si hypermarketuri care doresc sa opereze suprafete mai mici in locatii centrale. Winmarkt intentioneaza sa isi extinda aceasta strategie la nivelul intregii retele, care numara in prezent 15 centre comerciale in 13 orase", a completat Cristian Marius Ionescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related