Gap vine in Romania in acest an

Retailerul american de imbracaminte Gap va deschide in acest an doua-trei magazine si in Romania, primul dintre acestea urmand sa fie inaugurat in luna mai in centrul comercial Baneasa Shopping City.

"Intentionam sa deschidem doua-trei magazine in Romania in 2009. In mai vom deschide primul magazin, dupa cele patru pe care le operam deja in Grecia" a declarat pentru Mediafax Skordalakis Stelios, directorul de marketing al Gap pentru regiunea balcanica din cadrul Marinopoulos Group, detinatoarea francizei.

Marinopoulos Group si Gap au incheiat un acord de franciza in luna ianuarie a anului 2008 care prevede reprezentarea exclusiva si extinderea Gap in Balcani, Grecia si Cipru.
Marinopoulos Brothers este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale, industriale si de retail din Grecia, care include Carrefour Marinopoulos (o companie cu capital mixt infiintat impreuna cu Carrefour), Sephora Marinopoulos (o companie cu capital mixt infiintat impreuna cu LVMH), franciza Marks & Spencer si Starbucks. In Romania, grupul elen detine si franciza pentru brandurile Starbucks, Marks & Spencer si Sephora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related