URSUS Breweries are un nou director de comunicare

Diana Klusch, fosta directoare de comunicare a grupului A&D Pharma a fost aleasa in functia de director de comunicare al URSUS Brewerie, incepand cu luna ianuarie.
Economist de profesie, dar cu o experienta de peste 13 ani in industria de comunicare, marketing si managment Diana Klusch a mai lucrat la Procter&Gamble unde s-a ocupat atat de comunicarea pentru marcile P&G, cat si de comunicarea corporate. Ultima pozitie ocupata de Diana Klush in cadrul P&G a fost de Group External Relations Manager pentru Gillete, Braun si produsele de ingrijire orala din cadrul Procter&Gamble pentru piata din Balcani.
Andra Samson, director de comunicare (corporate affairs manager) la producatorul de bere Ursus Breweries, a demisionat din functie in vara anului trecut. Vicepresedintele de resurse umane la Ursus, Radu Panait declara, la vremea respectiva, ca managmentul va urma „alte oportunitati profesionale“.
RSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile URSUS Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related