PR Forum 2012: Tendintele industriei de relatii publice

Organizat pentru al saselea an consecutiv, PR Forum va avea loc in perioada 14-15 martie 2012, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul isi propune sa ilustreze tendintele si directiile actuale din sectorul relatiilor publice, cu provocarile, dar si oportunitatile aparute in contextul crizei economice din ultimii ani.

In prima zi a evenimentului, participantii vor avea acces la doua sesiuni de conferinte si 6 seminarii specializate. Se vor urmari provocarile actuale ale industriei, ridicate de schimbarile din peisajul digital, economic si social si trasformarea atributiilor specialistului in relatii publice. Cele 6 seminarii se vor derula in 2 sesiuni paralele si vor fi urmatoarele: Financial Communication, Change Management, Creativitatea in PR, Research & Measurement in PR, Brand Communication si Blogger Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related