Parteneriat Google si trafic.ro: clientii trafic.ro primesc un voucher in valoare de 150 RON pentru promovarea prin Google Adwords

Google si trafic.ro au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia clientii care isi fac un abonament pe trafic.ro vor avea acces la un buget de promovare prin Google AdWords in valoare de 150 RON, informeaza un comunicat emis de trafic.ro. Dupa plata abonamentului, clientii pot descarca voucher-ul cu suma de 150 RON de pe contul trafic.ro.

Targetul ofertei este constituit din proprietarii de siteuri care doresc sa-si promoveze afacerea online prin Google AdWords.

"Colaborarea dintre trafic.ro si Google AdWords a inceput de mai mult timp, iar primele rezultate pozitive au fost inregistrate chiar de noi: o marca din portofoliul trafic.ro este una dintre povestile de succes in utilizarea Google AdWords. Astfel, ne-am gandit sa le propunem si clientilor nostri un pachet complex care sa cuprinda, pe langa oferta de monitorizare a siteurilor si posibilitatea de a-si creste vizibilitatea online, in special spre grupuri de public relevante pentru produsul sau serviciile promovate. Pentru orice afacere care vrea sa creasca prin promovare online, noi credem ca acesta poate fi un start excelent", a declarat Bogdan Aron (Marketing Manager, trafic.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related