GEFCO a creat pentru Alpargatas o solutie de servicii vamale

GEFCO si Alpargatas, compania braziliana care produce sandalele Havaianas, au incheiat un contrat pentru gestionarea transporturilor maritime catre Europa si Orientul Mijlociu, conform caruia GEFCO se va ocupa de toate operatiunile vamale prin dezvoltarea unei solutii personalizate, informeaza BDR Associates.

Parteneri inca din aprilie 2011, Alpargatas si GEFCO au analizat impreuna care este cea mai potrivita solutie de servicii vamale pentru client, ca urmare a deciziei de a-si muta depozitul in regiunea Marsilia.

"Pe langa organizarea de transporturi maritime care este un domeniu de referinta recunoscut al grupului GEFCO, expertiza specifica si valoarea adaugata de GEFCO pentru aceste operatiuni se vor reflecta in solutiile vamale si reprezentarea fiscala. GEFCO este interfata unica pentru toate formalitatile, ceea ce permite companiei Alpargatas sa se concentreze asupra activitatii sale de baza.Acesta este modul in care GEFCO creeaza valoare pentru clientii sai", a spus Ekaterini Kranioti, Market Line Manager pentru Industrie, GEFCO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related