Andreea Florea devine partener la conducerea BrandTailors

Andreea Florea, Brand Strategy Coordinator, devine partener in cadrul BrandTailors, beneficiind de o participatie de 10% in actionariatul firmei, informeaza un comunicat de presa al agentiei.

Schimbarea la nivelul actionarial al companiei vine ca urmare a deciziei managementului BrandTailors de a deschide parteneriatele cu actualii angajati aflati la conducerea departamentelor interne.

"In primavara anului 2009 mi-am dat seama ca Andreea este un om de exceptie cu un potential profesional remarcabil. Mi-am dorit, inca de atunci, sa o cresc intr-un consultant de valoare si am credinta ca am reusit, dovada fiind capacitatea ei de a coordona intreaga activitate de strategie de brand pe care o deruleaza BrandTailors. Cooptarea ei in structura actionariala a fost stabilita inca de la sfarsitul anului 2010 si face parte din planul meu de a-mi forma un succesor la conducerea companiei. Pentru mine, Andreea este atat partenerul meu, cat si viitorul BrandTailors.", a spus Beatrice Danis, Managing Partner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related