Pe 28 martie real,- va rambursa valoarea TVA-ului sub forma unui voucher de cumparaturi

real,- va rambursa sub forma unui voucher de cumparaturi valoarea TVA-ului tuturor clientilor care isi vor efectua cumparaturi de minimum 150 ron, miercuri, 28 martie, informeaza un comunicat de presa al retailer-ului.

Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au facut cumparaturile, cu bonul fiscal si sa solicite eliberarea acestuia in datele de 28 si 29 martie, in intervalul orar anuntat in acest scop in magazinul in care a fost emis.

"Maine le vom rambursa clientilor nostri valoarea TVA-ului, aceasta fiind prima campanie de acest gen din 2012. Campaniile de returnare integrala a TVA-ului sunt indeosebi apreciate de catre clientii nostri, avand in vedere faptul ca aduc un beneficiu substantial,  atat pentru aceia care planuiesc realizarea unei investitii ce presupune un efort financiar major, dar si pentru cei care doresc sa-si efectueze cumparaturile saptamanale sau lunare. Clientii au la dispozitie doua saptamani pentru a utiliza voucherul, putand sa il foloseasca la orice tip de achizitie, mai putin anumite produse accizabile." Mirela Surghie, Head of Media, real,-  Hypermarket Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related