Dieter Schulz, noul Director General Danone Europa Centrala si de Sud

Incepand cu 1 aprilie Danone Romania are un nou Director General, pozitia fiind ocupata de Dieter Schulz, informeaza un comunicat emis de Prais.

Dieter Schulz va fi noul Director General al Danone in regiunea Europa Centrala si de Sud, preluand responsabilitatile legate de toate activitatile diviziei de lactate proaspete a Grupului Danone in Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

"Sunt entuziasmat sa devin Director General al Danone Romania. Danone Romania s-a remarcat prin preocuparea constanta pentru inovare si un portofoliu ce cuprinde multe marci, foarte cunoscute pe piata produselor lactate proaspete. Ne mandrim cu faptul ca suntem lider de piata in Romania, iar principalul nostru obiectiv va fi sa consolidam rezultatele obtinute pana acum si sa mentinem evolutia ascendenta, continuand sa investim in marcile, oamenii si activitatile noastre de aici. Cred ca piata produselor lactate proaspete din Romania are un potential important de crestere, de care vom beneficia oferind in continuare consumatorilor nostri o gama variata de produse de inalta calitate, adaptate la preferintele si nevoile lor. Ne vom concentra si pe continuarea programului de sustinere a fermierilor romani si a proiectelor de responsabilitate sociala initiate de Danone Romania", a declarat Dieter Schulz (Director General, Danone Europa Centrala si de Sud).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related