Vodafone dubleaza suma donatilor de 2 EUR facute prin SMS pentru extinderea Sectiei de Terapie Intensiva pentru Nou-nascuti a spitalului Marie Curie

Asociatia Inima Copiilor si Fundatia Vodafone Romania deruleaza in perioada 1 aprilie – 25 mai 2012 o campanie de donatii prin SMS pentru constructia unui nou corp al Sectie de Terapie Intensiva pentru Nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti, informeaza un comunicat emis de Vodafone Romania. Suma totala necasara proiectului este de 1 milion EUR, iar Fundatie Vodafone doneaza 100.000 EUR pentru inceperea constructiei noii sectii.

In cadrul acestei campanii, Fundatia Vodafone dubleaza suma donatiilor de 2 EUR ce pot fi facute prin trimiterea unui SMS la numarul 858. Numarul este oferit gratuit de catre toti operatorii de telefonie mobila din Romania si nu se percepe TVA. De asemenea, toate sumele colectate de Asociatia Inima Copiilor prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit in 2012, vor fi folosite pentru acest proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related