Vodafone Romania sponsorizeaza a doua editie a BRD Nastase Tiriac Trophy

Vondafone Romania sponsorizeaza cea de-a doua editie a BRD Nastase Tiriac Trophy, care se va desfasura in perioada 21-29 aprilie 2012, informeaza un comunicat emis de companie.

In cadrul acestui turneu, Vodafone oraganizeaza Turneul Jurnalistilor, care va incepe in data de 23 aprilie, cu participarea deschisa a tuturor jurnalistilor si bloggerilor pasionati de tenis, acreditati la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy. Finalistii turneului vor castiga un smartphone Galaxy Nexus si o tableta Vodafone Smart Tab 10.

Vodafone lanseaza si o oferta de smartphone-uri, utilizatorii putand achizitiona in cadrul turneului, de la standul Vodafone, noul Nokia Lumina 800 la pretul de 149 EUR sau smartphone-ul Galaxy Nexus la pretul de 129 EUR, impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea Internet pe mobil 1GB. De asemenea, Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil la un pret de 49 Euro, cu abonamentul Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 500MB. Persoanele care fac o achizitie de la standul Vodafone pe durata turneului pot gastiga, prin tragere la sorti, 2 bilete la finala Mutua Madrid Open, din 13 mai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related